Schrijf & blijf

Als freelancer heb ik de vrijheid om te werken vanaf elke werkplek op de wereld. Ik breng veel tijd door in het Portugese Aveiro.

Schrijf & blijf
In Aveiro runt mijn vriend een toeristische onderneming. Hij verhuurt een ruim, sfeervol en comfortabel appartement, waar werk en ontspanning hand in hand gaan.

De accommodatie ligt in een rustig deel van het centrum van Aveiro, tussen het treinstation en de historische binnenstad in. Het appartement biedt optimale omstandigheden om te schrijven aan uw artikel, onderzoeksplan, boek of lespakket (de Correspondent beschrijft in een artikel de waarde van diep en geconcentreerd werken). Bij uw werk kunt u desgewenst gebruik maken van mijn expertise en werkervaring. Een overnachting is al te boeken vanaf € 55.

Aveiro
Om het nuttige met het aangename te combineren: er is genoeg te doen in deze studentenstad. Aveiro kent o.a. een keur aan restaurants, een groot winkelaanbod, cafés, bioscopen, een theater, terrassen, pastelarias, architectuur, een Zuid-Europees klimaat en ligt op steenworp afstand van zee en strand. Daarbij zijn o.a. Coimbra en Porto per trein en auto uitstekend en snel te bereiken.

Meer informatie over het appartement en de stad Aveiro is te vinden op www.weekjeportugal.nl.

 

Geef een reactie